O nouă înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. Protagoniştii sunt un deţinut şi două tinere

O nouă înşelăciune
prin metoda ”Accidentul”. Protagoniştii sunt un deţinut şi două tinere

Două persoane au fost înşelate prin metoda ”Accidentul” Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au identificat persoanele care au contactat doi gălăţeni şi sub pretextul că rudele acestora au fost rănite în accidente de circulaţie, au cerut şi primit peste 6.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda ”Accidentul”.

”Este vorba despre un bărbat  de 28 ani, încarcerat în Penitenciarul Galaţi şi două tinere de 19 şi 17 ani, ambele din municipiul Galaţi. În luna noiembrie 2017, bărbatul ar fi apelat telefonic două persoane  cu vârste de 57 şi 80 ani şi pretinzând că este medic, le-ar fi comunicat că rudele acestora au fost rănite în  accidente rutiere, fiind necesari bani pentru intervenţiile medicale”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Victimele au fost determinate astfel să înmâneze tinerelor bănuite de complicitate la săvârşirea acestei fapte sumele de 5.300 de euro şi 3.000 de lei, respectiv 2.200 de lei.

Poliţiştii le-au depistat pe cele două tinere pe raza municipiului Galaţi şi le-au condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: