O nouă înlocuire de spectacol la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” din motive medicale

O nouă înlocuire de
spectacol la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” din motive medicale

Scenă din spectacolul ”Domnişoara Anastasia” Foto: Teatrul Dramatic ”Fania Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” este nevoit să înlocuiască, din motive medicale, spectacolul „Vânzătorul de vise”, programat pe 28 septembrie 2019, la ora 19,00, cu spectacolul „Domnişoara Anastasia”. Biletele cumpărate pentru „Vânzătorul de vise” sunt valabile pentru „Domnişoara Anastasia”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Persoanele care doresc rambursarea contravalorii biletelor sunt rugaţi să se prezinte la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59, dacă le-au cumpărat de la casa de bilete, sau să trimită un email la adresa bileteonline@fanitardini.ro, dacă le-au achiziţionat de pe platforma bilete.fanitardini.ro.

Programul complet de reprezentaţii aferent lunii septembrie poate fi consultat pe pagina de internet a Dramaticului – www.fanitardini.ro.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” le prezintă scuze spectatorilor pentru neplăcerile cauzate de modificarea programului reprezentaţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: