O gravidă a ajuns la spital cu autospeciala Poliţiei. Mesajul soţului, viral pe internet: Trebuie să vă plătesc cursa!

O gravidă a ajuns la
spital cu autospeciala Poliţiei. Mesajul soţului, viral pe internet: Trebuie să vă plătesc cursa!

Sursa: Arhivă Personală

Gest impresionant al poliţiştilor gălăţeni pentru o femeie însărcinată, care avea nevoie urgentă să ajungă la spital. Agenţii l-au văzut pe soţul acesteia cum căuta disperat un taxi, aşa că nu au stat pe gânduri şi au transportat-o pe femeie cu autospeciala la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul nopţii de luni spre marţi, 4 spre 5 octombrie, în jurul orei 03.30, un echipaj mixt din cadrul Secţiei 4, format din 2 poliţişti şi un jandarm, au observat, pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, un bărbat cu un rucsac în spate, care părea foarte agitat. În urma discuţiei cu acesta, poliţiştii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soţia sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naşte.
 
„Colegii noştri nu au stat pe gânduri şi i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliţiei, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranţă, de personalul medical. Îi felicităm pe colegii noştri, Miruna, Alex şi George pentru spiritul civic de care au dat dovadă”,  a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 
 
„Dacă sunteţi pe aici trebuie să ne găsim. Trebuie să vă plătesc cursa”
 
Soţul femeii a postat pe Facebook un mesaj de în care mulţumeşte poliţiştilor care au intervenit şi au transportat-o pe aceasta la spital.
 
„Mulţumiri celor 3 super-eroi ai noştri (Evelynei) din această noapte de la Sectia De Politie Nr. 4 - Galati pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Cu ajutorul vostru bebelina noastă (Evelyn) ajuns cu bine şi în siguranţă la spital, iar acum aşteptam cu nerăbdare venirea pe lume a acesteia. Sincere Mulţumiri!  Dacă sunteţi pe aici trebuie să ne găsim. Trebuie să vă plătesc cursa”, a scris Alexandru George Popa, pe Facebook. 
 
 
 
 

Sursa: IPJ 

Vă recomandăm şi: 

 

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările