O gafă de proporţii i-a lăsat fără apă potabilă pe locuitorii oraşului Tecuci. Se lucrează în prezent la remedierea avariei

O gafă de proporţii
i-a lăsat fără apă potabilă pe locuitorii oraşului Tecuci. Se lucrează în prezent la
remedierea avariei

Muncitorii de la Tancrad au avariat o conductă de apă în timpul lucrărilor Foto: arhivă Adevărul

Muncitorii unei firme care executau o serie de lucrări în zona unui pod din vecinătatea Tecuciului au produs o avarie serioasă la o conductă de apă, prin care era asigurată alimentarea cu apă a oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, în jurul orelor 12,30, a survenit o avarie la conducta de apă Dn150mm, amplasată pe strada Feroviarilor din municipiul Tecuci, în zona podului Tecucel, pe malul drept,  aceasta fiind cauzată de lucrări executate în zonă de firma Tancrad.

Lucrările de remediere a avariei au determinat oprirea alimentării cu apă a întregului oraş,  începând cu ora 13,00. Lucrătorii Apă Canal au estimat că finalizarea lucrării şi realimentarea cu apă a municipiului Tecuci va avea loc astăzi, în jurul orelor 18,00. 

”Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de sistarea apei potabile, mulţumim pentru înţelegere şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp”, au precizat reprezentanţii Apă Canal.

citeste totul despre: