O femeie din R. Moldova, prinsă cu un certificat de căsătorie fals la frontieră. Ea intenţiona să ajungă în Franţa

O femeie din R. Moldova, prinsă cu un certificat de căsătorie fals la frontieră. Ea intenţiona să ajungă în Franţa

sursa: Poliţia de Frintieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la o femeie, cu cetăţenie Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de căsătorie fals.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În data de 01 aprilie, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, R.L., cetăţean din R. Moldova, de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, pasageră într-un autocar marca Scania, cu destinaţia Franţa.

La controlul de frontieră, femeia a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de căsătorie cu un cetăţean român, pentru a justifica scopul călătoriei în tranzit prin România.

„Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de căsătorie în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate femeia a declarat că intenţiona să ajungă în Franţa, la prietenul ei şi că tot acesta i-a procurat certificatul de căsătorie fals”, a transmis Poliţia de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Vă recomandăm şi:

   De unde vin ţigările de contrabandă, care produc prejudicii de miliarde bugetului de stat. Campania „Contrabanda, o modă care te prinde. De la 2 la 7 ani!”

Focuri de armă pentru alungarea unui pescador turcesc depistat în apele teritoriale ale României

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările