O femeie din comuna gălăţeană Braniştea, premiată de poliţişti pentru spirit civic. I-a ajutat pe oamenii legii să găsească o adolescentă dată dispărută

O femeie din comuna gălăţeană
Braniştea, premiată de poliţişti pentru spirit civic. I-a ajutat pe oamenii
legii să găsească o adolescentă dată dispărută

Comisarul şef Cornel Mototolea şi femeia premiată Foto: IPJ Galaţi

Pentru implicarea şi spiritul civic de care a dat dovadă, o femeie din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, a fost premiată de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii gălăţeni au solicitat sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unei adolescente, de 14 ani, din comuna Sendreni, care dispăruse de la domiciliu.

”După ce semnalmentele şi fotografia adolescentei au fost publicate în mass-media, o femeie, din localitatea Branistea, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a indicat zona în care a văzut-o pe aceasta, datele oferite ajutând poliţiştii să găsească persoana căutată în scurt timp”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Pentru implicarea şi spiritul civic de care a dat dovadă, femeia a fost felicitată de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, fiindu-i înmânată o diplomă de merit.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: