O femeie a blocat accesul în fostul său apartament pe care îl pierduse în urma unei executări silite, schimbând yala de la uşă

O femeie a blocat
accesul în fostul său apartament pe care îl pierduse în urma unei executări
silite, schimbând yala de la uşă

Foto: arhivă Adevărul

Noul proprietar s-a pomenit că nu poate intra în apartament pentru a face curăţenie, aşa că a sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimişi jandarmii.

Joi, 24 septembrie, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul poliţiei pe strada Laminoriştilor, unde un bărbat a reclamat că nu poate pătrunde în locuinţă întrucât i-a fost schimbată yala de către fostul proprietar.

”La faţa locului, jandarmii au luată legătura cu apelantul care a declarat verbal că a intrat în posesia apartamentului în urma unei executări silite, iar când a venit să facă curăţenie, nu a putut intra în locuinţă, deoarece fostul proprietar a schimbat yala uşii de acces, fără acordul său”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Totodată, jandarmii au constatat că în interiorul apartamentului se află fostul proprietar, iar acesta nu recunoaşte actul juridic întocmit prin care a pierdut imobilul. După discuţiile purtate cu jandarmii, fostul proprietar a fost condus la secţia de poliţie, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru violare de domiciliu.

După plecare jandarmilor, noul proprietar a putut intra în imobil. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţie.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum poţi scăpa prin mijloace legale de executarea silită pornită de creditorii bancari

Amânarea plăţii chiriei: Atenţie la riscul executării silite!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările