O autospecială de Poliţie a fost lovită în plin de un autoturism la Galaţi, deşi avea semnalele acustice şi luminoase pornite

O autospecială de Poliţie a fost lovită în plin de un
autoturism la Galaţi, deşi avea semnalele acustice şi luminoase pornite

Un poliţist a fost rănit în urma accidentului Foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Un şofer neatent  a intrat astăzi dimineaţă cu maşina pe care o conducea direct într-o autospecială de Poliţie, aceasta fiind proiectată într-un stâlp. Un poliţist a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O maşină de Poliţie a fost făcută praf astăzi dimineaţă după ce un şofer care conducea o Dacie  a intrat cu viteză într-o intersecţie, ignorând semnalele acustice şi luminoase ale austospecialei aflate în misiune.

Maşina de Poliţie s-a învârtit de câteva ori pe şosea şi s-a oprit într-un stâlp de pe marginea carosabilului, la intersecţia străzilor Basarabiei cu Traian. Din fericire, şoferul vinovat de producerea accidentului şi poliţistul aflat la volanul autospecialei au scăpat cu răni uşoare.

Al doilea poliţist, aflat pe bancheta din dreapta, a suferit mai multe răni la cap şi la o mână, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale şi investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, şoferul vinovat fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: