Noul multiplex Cinema City din Shopping City Galaţi este aproape gata. Deschiderea oficială, pe 17 noiembrie

Noul multiplex Cinema City din Shopping City Galaţi este aproape gata. Deschiderea oficială, pe 17 noiembrie

FOTO Arhiva Adevărul

Spectatorii vor avea la dispoziţie opt săli 2D şi 3D, care însumează aproape 1.400 de locuri. Pentru deschiderea oficială este anunţată premiera internaţională a filmului „Justice Laague”

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând din 17 noiembrie, Cinema City România îi aşteaptă la film pe spectatorii din Galaţi în cel mai nou multiplex din reţea, în Shopping City Galaţi. Cinematograful cuprinde 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, acestea însumând 1,383 de locuri.

Şi pentru că filmele se văd întotdeauna cel mai bine la cinema, weekendul de deschidere a noului cinematograf vine cu premiera internaţională a filmului cu super-eroi „Justice League / Liga dreptăţii”, care le reuneşte pe cele mai îndrăgite personaje DC Comics, precum Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash.

Odată cu deschiderea acestui multiplex, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România – aduce, astfel, şi la Galaţi experienţe cinematografice spectaculoase, emoţii autentice, condiţii de vizionare la cele mai înalte standarde, precum şi cele mai aşteptate filme, care vor putea fi urmărite simultan cu premierele din marile capitale ale lumii.

Până la finalul anului, printre filmele care pot fi vizionate la Cinema City din Shopping City Galaţi se numără: din 24 noiembrie – „Murder on the Orient Express / Crima din Orient Express” (o poveste misterioasă şi captivantă, ecranizare după romanul cu acelaşi nume scris de Agatha Christie) şi „A Bad Mom’s Christmas / Mame bune şi nebune 2” (o comedie savuroasă, perfectă pentru a fi văzută alături de prieteni); în avanpremieră din 14 decembrie – „Star Wars: The Last Jedi / Star Wars: Ultimii Jedi” (o nouă aventură spectaculoasă din universul creat de George Lucas) şi din 29 decembrie – „Jumanji: Welcome to the Jungle / Jumanji: Aventură în junglă” (un film fantastic, de aventuri, cu Dwayne Johnson în rol principal).

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 18 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 25 de multiplexuri, cu 231 de săli şi 41,444 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 232 de multiplexuri cu 2,227 săli, dintre care 35 IMAX, 34 4DX şi 12 VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: