Nouă kilograme de tutun de narghilea, de contrabandă, confiscate la Galaţi. Marfa era în maşina unui moldo-bulgar

Nouă kilograme de tutun de narghilea, de contrabandă, confiscate la Galaţi. Marfa era în maşina unui moldo-bulgar

Tutunul de contrabandă confiscat FOTO Poliţia de Frontieră

Pachetele cu tutun aromatizat erau ascunse în banchetele unui microbuz condus de un moldovean de 29 de ani care are şi cetăţenie bulgară. Marfa a fost confiscată, iar moldo-bulgarul s-a ales cu dosar penal.

Poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au capturat o cantitate frumuşică de tutun de narghilea după ce, „pe timpul unei misiuni specifice”, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani (judeţul Galaţi), un microbuz marca Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria, condus de Ivan P., în vârstă de 29 ani, cu cetăţenie bulgară şi moldovenească. 

În urma efectuării unui control amănunţit asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchete, 18 cutii cu tutun aromatizat, a câte 500 de grame fiecare.

Întreaga cantitate de tutun a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: