Nicu Alifantis, Silviu Angelescu şi Mircia Dumitrescu lansează „Cartea de identitate” la Galaţi

Nicu Alifantis, Silviu Angelescu şi Mircia Dumitrescu lansează „Cartea de identitate” la Galaţi

Nicu Alifantis FOTO Arhiva Adevărul

Evenimentul este găzduit de Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, miercuri, 23 octombrie, de la ora 16,00. Accesul publicului la lansare este liber.

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” din Galaţi găzduieşte miercuri, 23 octombrie 2019, de la ora 16,00, în  sala „Mihai Eminescu” (str. Mihai Bravu, nr. 16), a cincea secvenţă a  Turneului  „Cartea de identitate”.

Evenimentul este sponsorizat de Loteria Română şi constă într-o donaţie de carte realizată de APLER (Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România), urmată de o conferinţă susţinută de maestrul Nicu Alifantis, acad. Mircia Dumitrescu şi prof.univ.dr. Silviu Angelescu, moderată de Loreta Popa.

„Cartea de identitate” este un program cultural-artistic, educativ, social şi comunitar prin intermediul căruia comunităţile din 10 oraşe ale României au un acces democratic la resurse şi opere culturale, artistice şi identitare, de patrimoniu cultural naţional şi din categoria operelor fundamentale.

Intrarea publicului este liberă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: