Niciun deces provocat de coronavirus în ultimele 10 zile. 413 persoane din cele 681 confirmate pozitiv s-au vindecat

Niciun deces provocat de coronavirus în ultimele 10 zile. 413 persoane din cele 681 confirmate pozitiv s-au vindecat

Foto: arhivă Adevărul

43 de gălăţeni sunt plasaţi în carantină şi 2.402 persoane se află în izolare la domiciliu. De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi au fost testate 7.544 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 iunie, conform datelor centralizate la nivel judeţean, 43 de gălăţeni sunt plasaţi în carantină şi 2.402 persoane se află în izolare la domiciliu.

681 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivelul judeţului Galaţi, 85 de persoane au decedat şi 413 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate. Vestea bună este că în ultimele 10 zile nu a mai fost înregistrat niciun deces provocat de infectarea cu noul coronavirus.

De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi au fost testate 7.544 de persoane. Gabriel-Ioan Avrămescu, prefectul judeţului Galaţi, face un apel către toţi cetăţenii să respecte normele de igienă şi distanţare socială.

”Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei”, susţine reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările