Motivele de tot râsul invocate de gălăţeni când au fost depistaţi circulând după ora 23.00: „Mă trage ceva către afară, de nu ştiu cum să vă explic”

Motivele de tot râsul
invocate de gălăţeni când au fost depistaţi circulând după ora 23.00: „Mă trage ceva către afară, de nu ştiu cum
să vă explic”

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au strâns o adevărată colecţie de motive puerile sau hilare cu care au venit persoanele care au fost surprinse pe stradă în perioada de interdicţie dintre ora 23,00 şi ora 5,00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri epidemiologice şi adoptarea restricţiilor de circulaţie a persoanelor, jandarmii gălăţeni au acţionat zilnic, în sistem integrat cu poliţia, pentru verificarea respectării acestora.

S-a avut în atenţie verificarea interdicţiei de circulaţie a persoanelor, în intervalul orar 23,00 – 5,00, cât şi portul măştii de protecţie. 

De la intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie a persoanelor au fost aplicate 11 avertismente scrise şi o amendă, în valoare de 250 de lei. O parte din motivele invocate de cei surprinşi pe stradă după ora 23,00 stârnesc râsul.

”„Merg la bancomat să fac plăţi şi să scot bani”, „Mi s-a făcut aşa poftă de un trabuc, încât nu am putut să mai stau în casă. Merg la peco să îmi cumpăr unul”, „Merg la un prieten ca să vorbim ceva secret”, „Am ieşit afară să văd dacă vă faceţi treaba”, „M-a rugat o amică să îi cumpăr ceva de la o consignaţie, din zona unde locuiesc”, „Eu ies în fiecare seară să admir cerul, aşa că am ieşit şi acum”, „Mă trage ceva către afară, de nu ştiu cum să vă explic” au fost doar o parte dintre motivele invocate de către persoanele care circulau după ora 23,00”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Italia. Noi restricţii anti-coronavirus şi prelungirea stării de urgenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările