Monitorizare cu drone la „Centura Parisului“ din Tecuci. Ministrul Sorin Grindeanu: „Nu mai accept scuze!“

Monitorizare cu drone
la „Centura Parisului“ din Tecuci. Ministrul Sorin Grindeanu: „Nu mai accept scuze!“

Drumul de centura Tecuci, sursa: C.Mazilu

Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastuctură Rutieră (CNAIR) a început monitorizarea cu drone la drumul de centură al oraşului Tecuci, proiect început de 13 ani şi încă nefinalizat. Ministrul Sorin Grindeanu spune că nu mai acceptă scuze şi întârzieri, iar termenul de finalizare al lucrărilor este luna mai 2022.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat la Galaţi, la finele săptămânii trecute, că primul şantier din România a cărui activitate va fi monitorizată, în timp real, prin intermediul dronelor, va fi cel al Drumului de Centură al municipiului Tecuci. „O chestiune de Cartea Recordurilor… zici că e centura Parisului”, a afirmat ministrul. 

Marţi, 7 noiembrie, a fost mobilizare pe şantierul variantei ocolitoare a oralului Tecuci. 12 utilaje şi 25 de muncitori au început să lucreze la drum. Stadiul proiectului este 68%, iar lungimea drumului de centură va fi la final de 6.945 kilometri. 

„Varianta Ocolitoare Tecuci, un obiectiv despre care am discutat cu autorităţile locale de la Galaţi, la întâlnirea de sâmbătă. Sunt 13 ani de când oamenii aşteaptă să se încheie lucrările. Un contract marcat ani de zile de lipsă de mobilizare şi de rezilieri. Este mult prea mult. Nu mai accept scuze şi întârzieri. Actualul constructor a început lucrările anul acesta, în luna mai. Am un singur mesaj pentru el ...Termenul de finalizare al lucrărilor este luna mai, anul viitor!”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook. 
 

Vă mai recomandăm: 
 
 

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările