Momente de groază trăite de o femeie care a primit în gazdă un criminal recidivist. Ce a pus-o să facă după ce a violat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat cu antecedente penale grave, condamnat pentru incendiere şi omor şi eliberat condiţionat, este acuzat că a violat o femeie, a supus-o la perversiuni sexuale, iar apoi a sechestrat-o în propria locuinţă, obligând-o să se spele pentru a sterge urmele violului.

Maricel Ionaşcu, un individ din Galaţi, cunoscut cu antecedente penale grave, a fost trimis în judecată zilele trecute pentru viol, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Bărbatul i-a şocat şi pe anchetatori cu faptele de care a fost capabil.

Pe 27 mai 2019, individul a decis să o violeze pe femeia care îl primise în gazdă, punându-şi imediat planul în aplicare. El a luat-o la bătaie pe femeie, lovind-o cu pumnii şi picioarele, după care a ameninţat-o cu moartea pentru a o obliga să îi facă sex oral, supunând-o apoi la perversiuni sexuale.

Victima a suferit numeroase politraumatisme (echimoze, smulgerea părului, tumefacţii echimotice, escoriaţii, infiltrate hemoragice, plagă tăiată cu cuţitul, echimoze la ambele coapse şi genunchi) care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În timp ce o viola, individul i-a cerut şi 180 de lei, cel mai probabil pentru a-i cheltui pe băutură.

Coşmarul era departe de a se fi încheiat pentru victimă. După consumarea violului, femeia a fost sechestrată în propria casă şi, sub ameninţarea cu moartea, a fost obligată să se spele de urmele de sânge şi alte urme biologice, să îi dea un rând de haine noi agresorului, dar şi să îi dea să bea. 

”Inculpatul Maricel Ionaşcu, în timpul actelor de executare a infracţiunii de viol asupra persoanei vătămate, prin folosirea de ameninţări cu moartea, respectiv un cuţit pe care l-a pus la gâtul victimei, a obligat-o pe aceasta să-i remită suma de 180 de lei. În final, inculpatul Maricel Ionaşcu, după consumarea în integralitate a infracţiunii de viol, a continuat să exercite ameninţări cu moartea asupra persoanei vătămate şi a lipsit-o de libertate, context în care a obligat-o să nu părăsească imobilul, să se spele de urmele de sânge şi alte urme biologice, să îi remită un rând de haine noi şi să îi pună la dispoziţie băuturi alcoolice”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Maricel Ionaşcu este recidivist, fiind în termenul de încercare al liberării condiţionate de 1.398 de zile dintr-o pedeapsă de 9 ani de închisoare pe care a primit-o pentru distrugere prin incendiere urmată de moartea victimei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite