Modificări în orarul unor trenuri care tranzitează zona de est a României. Sunt valabile în luna septembrie

Modificări în orarul unor trenuri care tranzitează zona de est a României. Sunt valabile în luna septembrie

FOTO Arhiva Adevărul

Informaţiile au fost transmise de Sucursala Regională Galaţi de Transport Feroviar de Călători din cadrul SNCFR SA, iar explicaţia pentru modificări (de fapt întârzieri faţă de parcursul obişnuit) este aceea că se fac lucrări la calea ferată pe o serie de tronsoane de pe raza judeţelor Buzău şi Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sucursala Regională Galaţi de Transport Feroviar de Călători din cadrul SNCFR SA a anunţat o serie de modificări temporare în circulaţia unor trenuri, care vor fi valabile în prima jumătate a lunii septembrie.

Măsura este explicată de companie ca fiind pentru efectuarea de către CNCF CFR SA a unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Zoiţa – Râmnicu Sărat şi C.A. Rosetti - Făurei (pe raza judeţelor Buzău şi Brăila).

Cinci rute vor fi afectate timp de mai multe zile, în sensul că trenurile vor avea o durată de parcurs mai mare cu aproximativ 15 minute.

În perioada 9 - 11 septembrie 2019, vor avea întârzieri trenurile IR 1658 Bacău -  Bucureşti Nord  şi IR 1953 Mangalia -  Suceava Nord.

Pentru perioada 28 august - 13 septembrie 2019, lucrările vor afecta orarul trenurlui R 5108 Mărăşeşti – Buzău, iar în zilele de 3, 5 si 9 septembrie 2019 vor avea întârzieri trenurile IR 5106 Galaţi - Adjud şi R 5105 Mărăşeşti - Galaţi.

„CFR Călători Galaţi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să se adreseze personalului nostru din staţii, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 0731990861, 0731990864, 0731990871 sau 0731990873”, a precizat compania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările