Microbuz ticsit cu ţigări: 370 de baxuri confiscate de vameşii de la Oancea

Microbuz ticsit cu ţigări: 370 de baxuri confiscate de vameşii de la Oancea

Ţigările erau ascunse prin toate colţurile microbuzului.

Inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Oancea, unitate aflat[ în subordinea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi, au confiscat  ieri 73.800 ţigarete de contrabandă şi au aplicat o amendă contravenţională în cuantum de 10.000 lei .


În data de 16 mai 2013, în jurul orelor 18.00, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de frontieră Oancea au descoperit 73 800 ţigarete, diferite mărci ( Winston, Classic, Monte Carlo) timbrate în Republica Moldova. Ţigaretele erau ascunse cu scopul clar de a se sustrage controlului vamal în bagajele şi coletele transportate de un microbuz marca Mercedes care efectua curse Republica Moldova - România.

„Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor, sancţionând contravenţional şoferul cu amendă  în valoare de 10.000 lei”, spune Luminiţa  Bujoreanu din cadrul Compartimentului Informare Publică a Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi.

 

Body

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: