Mica contrabandă continuă să le dea bătăi de cap poliţiştilor. Basarabenii sunt cap de listă la vânzarea ilegală de ţigări

Mica contrabandă
continuă să le dea bătăi de cap poliţiştilor. Basarabenii sunt cap de listă la
vânzarea ilegală de ţigări

Foto: arhivă Adevărul

O femeie din Republica Moldova este cercetată pentru contrabandă după ce a fost surprinsă de poliţişti cu zeci de cartoane de ţigări fără acte de provenienţă într-o piaţă din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 mai, poliţiştii secţiei 1 Poliţie Galaţi au depistat, în piaţa de pe strada Calea Prutului din Galaţi,o femeie din Republica Moldova, în timp ce oferea spre vânzare 40 de cartoanede  ţigarete.

”Întrucât aceasta nu a putut prezenta documentele de provenienţă pentru marfa respectivă, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de contrabandă şi au ridicat ţigaretele în vederea continuării cercetărilor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii surprind aproape zilnic diverse persoane, cu predilecţie basarabeni, care vând ţigări de contrabandă în pieţele din Galaţi sau transportă marfa de contrabandă cu maşinile în alte locaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: