Mesajul tranşant pro-vaccinare al Arhiepiscopului Dunării de Jos: „Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte” VIDEO

Mesajul tranşant pro-vaccinare al Arhiepiscopului Dunării de Jos: „Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte”
VIDEO

Foto: Cornelia Mazilu

Într-o postare pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos, ÎPS Casian Crăciun, transmite un mesaj tranşant celor care nu cred în vaccinul COVID-19. Înaltpreasfinţitul îi îndeamnă pe aceştia „să lase interpretările şi compoziţiile chimice ale vaccinului”, sugerându-le, totodată, să aibă încredere în medici. Filmarea a devenit virală, fiind distribuită masiv pe reţelele de socializare.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.

Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut  viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, spune ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos. 

Înaltpreasfinţul părinte Casian Crăciun consideră că vaccinul ne va ajuta să revenim la o viaţă normală, aceea în care copiii se vor putea întoarce pe băncile şcolii.

„Să vină copiii din nou, să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare?  Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a adăugat ÎPS Casian Crăciun.   

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările