Mesaje la moartea Regelui Mihai I. Monarhiştii din Galaţi au deschis două cărţi de condoleanţe

Mesaje la moartea Regelui Mihai I. Monarhiştii din Galaţi au deschis două cărţi de condoleanţe

FOTO Asociaţia pentru Restaurarea Monarhiei

Locuirile din Galaţi unde se pot transmite mesaje de condoleanţe Familiei Regale a României sunt holul de la intrarea în sediul central al Bibliotecii „VA Urechia” şi sediul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei - Filiala Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) - Filiala Galaţi a anunţat că a deschis două cărţi de condoleanţe pentru cei care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I al României.

Una dintre cărţile de condoleanţe se află  pe holul de la intrarea în Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” (sediul central din str. Mihai Bravu nr. 16), iar cealaltă este la sediul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei Galaţi (str. Basarabiei nr. 39).

„Cei care doresc să-şi exprime gândurile omagiale şi să aducă flori în memoria Regelui nostru sunt aşteptaţi până sâmbătă, 14 ianuarie 2018, adică timp de 40 de zile, în intervalul orar 8,00 - 20,00, la adresele menţionate. Veşnica Lui pomenire din neam în neam!”, a spus ioan Furtună, preşedintele ANRM Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: