Megapetrecere studenţească de Dragobete în "Club S"

Megapetrecere studenţească de Dragobete în

Anul trecut, studenţii s-au distrat de minune de Dragobete în “Club S”. Foto: Bogdan Nistor

"Iubesc America, dar mă îndrăgostesc tot de Dragobete" - acesta este sloganul tinerilor care vor participa la un super-show studenţesc

Ştiri pe aceeaşi temă

Liga Studenţilor din Galaţi, Casa de Cultură a Studenţilor, Departamentul Comunicare din Universitate şi ASCOR pregătesc pentru mâine seară o petrecere cum n-a mai văzut ochi de student. Deşi iubesc America şi îi respectă valorile democratice, studenţii de la Ligă spun că vor să se iubească româneşte!

Trăim românismul!

"În parteneriat cu Centrul Cultural «Dunărea de Jos» din Galaţi, vom organiza o competiţie interactivă, menită să încurajeze tinerii gălăţeni în a îmbrăţişa obiceiurile şi tradiţiile româneşti, specifice zilei de Dragobete. Nu suntem americani, îi stimăm poate, dar iubim şi trăim românismul!", spune preşedintele Ligii Studenţilor, Dorin Coteţ.

Se fac deja pregătiri intense pentru a asigura participanţilor un decor şi o atmosferă pur românescă. Deşi grupul ţintă pe care mizează organizatorii este de aproape 2.000 de tineri, nu este exclus ca la petrecere să ajungă mult mai mulţi tineri din Galaţi. Mai mult, organizatorii mizează şi pe tineri din afara sectorului universitar.

Cadouri surpriză!

"Dacă anul trecut s-a sărbătorit Dragobetele în forma: concurs şi apoi petrecere, anul acesta se vor pune în scenă mai multe obiceiuri tradiţionale româneşti la care vor fi invitaţi să ia parte toţi tinerii. Este vorba despre obiceiul peţitului, al nunţii şi mai multe surprize care se pregătesc. Nu vă spunem mai mult, dar vor fi nişte daruri tradiţionale", spune Cristi Dumitru, de la Departamentul Comunicare din Universitate.

Atmosfera din "Club S" va fi încălzită şi de un taraf venit de la Centrul Cultural Dunărea de Jos. Spectacolul va avea loc mâine în Club S şi va începe la ora 22.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările