Medicii de familie reclamă că nu primesc vaccin: „Am 100 de pacienţi în aşteptare, de o săptămână”

Medicii de familie reclamă că nu primesc vaccin: „Am 100 de pacienţi în aşteptare, de o săptămână”

Dr. Valentin Boldea, sursa: Arhivă Personală

Probleme cu aprovizionarea vaccinului anti COVID în judeţul Galaţi. Medicul de familie Valentin Boldea susţine că de o săptămână aşteaptă să primească vaccin de la Direcţia de Sănătate Publică, fiind nevoit să amâne pacienţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am făcut solicitări la DSP pentru vaccin. Mi s-a spus iniţial că un medic primeşte doar 10 doze de vaccin Johnson& Johnson. Am luat legătura chiar cu dr. Valeriu Gheorghiţă care mi-a comunicat, însă, că această decizie nu mai este valabilă. Nu înţeleg de ce nu s-au aprovizionat Direcţiile de Sănătate publică cu vaccin? 
 
De o săptămână aştept şi nu am primit nimic. Niciun fel de vaccin. De ce nu primesc Pfizer? Am o sută de pacienţi în aşteptare. Sunt oameni nedeplasabili, care solicită vaccinarea. De ce să introduci restricţii pentru nevaccinaţi, dacă nu ai vaccin să le pui oamenilor la dispoziţie?” spune dr. Valentin Boldea. 
 
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate PublicăGalaţi spun că nu mai există de câteva zile pe stoc vaccin Johnson & Johnson şi au cerut să fie aprovizionaţi. 
 
„Vaccin la centrele fixe există. Într-adevăr, de câteva zile nu s-a mai putut face aprovizionarea către medicii de familie. Am solicitat vaccin, iar de săptămâna viitoare vor fi aprovizionaţi.”, explică Liliana Iordăchescu, purtător de cuvânt al DSP Galaţi.

Potrivit Prefecturii Galaţi, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Galaţi, au fost vaccinate 3.468 de persoane (2.702 prima doză, 269 doza 2 şi 497 doza 3). 
 

Vă recomandăm şi: 

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările