Medic despre situaţia catastrofală din ţară: „Vaccinarea ar fi avut succes dacă dădeam drumul la pupat moaşte doar cu certificatul verde”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Paul Ichim FOTO arhiva personală/Facebook
Medicul Paul Ichim FOTO arhiva personală/Facebook

Medicul Paul Ichim, chirurg la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, crede că reprezentanţii diverselor culte din România ar fi trebuit să se vaccineze public, transmiţând astfel un mesaj clar către toţi credincioşii să procedeze la fel.

Chirurgul gălăţean Paul Ichim susţine că reprezentanţii diverselor culte din România ar fi trebuit să se implice mult mai mult în campania de vaccinare, dând astfel un exemplu credincioşilor.

”Cred că vaccinarea ar fi avut succes în România dacă dădeam drumul la pupat moaşte doar cu certificatul verde. Ar fi fost nişte cozi la vaccinare, de uluiam lumea.

Lăsând gluma la o parte, ierarhii de la toate cultele în ţările care au mers bine, au ieşit primii şi au dat un mesaj clar, oferindu-se drept exemplu”, scrie Paul Ichim pe contul personal de Facebook.

 ”Infectionişti şi epidemiologi de Google”

Medicul susţine că din cauza lipsei de educaţie, care împiedică vaccinarea unei părţi semnificative a populaţiei, nu este exclusă apariţia unei tulpini locale, care ar paraliza activitatea din spitale şi ar da de lucru şi mai mult angajaţilor din cimitire.

”La cât de <<deştepţi>> suntem, la câţi infecţionişti şi epidemiologi de Google avem prin ţară, posibilitatea apariţiei unei tulpini autohtone de Covid, care să ne trântească la pământ, nu-i de loc exclusă. Atunci să te ţii, imunizare în masă de tip spartan, scape cine poate, cu spitalele complet blocate şi cu restul tratându-se prin babe.

La Galaţi n-o să aibă ce face ăştia şi-i vor obliga pe cei din cimitire să facă ture lungi, fără duminici libere.

Ce să-i faci, asta-i riscul unei naţii lovite subit de <<inteligenţă>>, cu televiziuni aşa zis libere, adică dependenţe financiar de moguli, ce manipulează ordinar funcţie de interesele personale meschine. Despre rasa aia ciudată numită de politicieni, ce să mai vorbim, exact observaţia veche din popor, << casa arde şi baba se piaptănă>>”, mai spune medicul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Specialiştii se tem de o nouă epidemie. Care este boala ce ar putea fi provocată de unele produse de uz casnic

COVID-19 a ucis mai mulţi americani decât gripa spaniolă şi a devenit cea mai gravă pandemie din istoria recentă a SUA

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite