Medic, despre un pacient care a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”: S-a simţit ameţit din cauza „drăciei ăleia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Laura Ghibu, sursa: Arhiva Personala
Medicul Laura Ghibu, sursa: Arhiva Personala

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, relatează pe pagina sa de Facebook o întâmplare amuzantă despre un pacient care şi-a făcut vaccinul anti COVID, apoi a mers acasă şi a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Ştia pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, ştiţi voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegaţie în străinătate şi nu voia <să-i bage ăia beţe în nas şi să-i slăbească creierul>”, povesteşte medicul Laura Ghibu.

Ulterior, pacientul s-a dus acasă şi a băut o ladă de bere. Ce a păţit acesta, aflăm tot de la medicul Laura Ghibu.

„Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă şi a băut o ladă de bere ca să <dea vaccinul afară>. Şi că după aia s-a <simţit ameţit> din cauza <drăciei ăleia>.  Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi <dat afara cu bere> şi că ameţeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, adaugă medicul Laura Ghibu. 

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite