Medic cardiolog: Vaccinarea va creşte ca urmare a disperării. Riscăm un scenariu de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul cardiolog Vasi Rădulescu
Medicul cardiolog Vasi Rădulescu

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu susţine că, în perioada următoare, „riscăm un scenariu de coşmar”, astfel că vaccinarea va creşte, însă nu datorită bunei informări şi deciziei asumate pentru a face prevenţie eficientă, ci ca urmare a „disperarii”.

Pentru că suntem unde suntem, riscăm un scenariu de coşmar în perioada următoare. Şi va fi de coşmar. Îmi pare rău că nu pot fi optimist. Nu am cum. (…). Vaccinarea va creşte în perioada următoare. Nu datorită bunei informări şi deciziei asumate pentru a face prevenţie eficientă, ci din cauza DISPERĂRII. (…) Vor reveni măsurile de protecţie suplimentare, pentru a limita răspândirea cazurilor. Adică fix ce ne ziceau politicienii că nu vor mai face. Scuze că sunt direct. Aşa e mai bine”, scrie medicul Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Doctorul are un mesaj pentru Şoşoacă despre care spune că este „o calamitate”, dar şi pentru premierul Florin Cîţu pe care îl consideră „penibil în actul comunicării şi în cel al gestiunii unei pandemii”.  

„Şoşoacă este o calamitate şi trebuie oprită pe căi legale. Iar cei care o susţin reprezintă tot o calamitate. (…)Premierul ne arată cât de penibil poţi să fii în actul comunicării şi în cel al gestiunii unei pandemii. Va lua însă şefia PNL.(…)Dr. Valeriu Gheorghiţă are un mare plus de la mine. Şi ştiu că nu doar de la mine. Din păcate e prins în nişte jocuri politice şi între persoane absolut incompetente”, susţine medicul.

 Dr. Vasi Rădulescu este medic cardiolog, autor de cărţi care popularizează educaţia pentru sănătate în rândul adulţilor şi copiilor. Medicul este renumit deoarece face de aproape zece ani educaţie pentru sănătate, explicând pe înţelesul tuturor cum funcţionează corpul uman, cum să avem grijă de el, dar şi cum să prevenim majoritatea afecţiunilor.

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

   

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite