Maşină urmărită în trafic de autospeciala Poliţiei. Care este motivul pentru care şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Maşină urmărită în
trafic de autospeciala Poliţiei. Care este motivul pentru care şoferul a
refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 34 de ani este cercetat penal după ce i-a ignorat pe poliţiştii care îi făcuseră semn să oprească, obligându-i să pornească în urmărirea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 20 octombrie, în jurul orei 17,45, un echipaj de poliţie rutieră, aflat în serviciu de patrulare pe raza localităţii Drăguşeni, a efectuat semnalul de oprire pentru un autoturism aflat în trafic, însă conducătorul auto i-a ignorat pe poliţişti.

”S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză şi, după aproximativ 150 de metri, şoferul a oprit în dreptul unui imobil şi a coborât. În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe cel aflat la volan, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Drăguşeni, constatând totodată că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: