Maşină făcută praf, în timpul unei furtuni. Proprietarul a parcat-o şi a mers să vadă meciul la un pub

Maşină făcută praf, în timpul unei furtuni. Proprietarul a parcat-o şi a mers să vadă meciul la un pub

Maşină distrusă în totalitate de un copac, sursa: CM

Proprietarul unei maşini parcate miercuri seară, lângă campusul studenţesc din Galaţi, şi-a găsit maşina distrusă în totalitate de un copac gros, de 20 de metri, care s-a prăbuşit peste ea. Acum, bărbatul vrea să dea în judecată autorităţile pentru a-şi recupera paguba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în campusul studenţesc din Galaţi, chiar lângă stadionul „Portul Roşu”. În urma furtunii puternice, un plop de circa 20 de metri s-a prăbuşit. 
 
În cădere, copacul a rupt gardul stadionului şi s-a proptit peste o maşina aflată în parcare. Autoturismul a fost distrus în totalitate. 
 
În tot acest timp, proprietarul maşinii, se afla într-un pub din apropiere pentru a viziona meciul de fotbal. A auzit o bubuitură, însă nu s-a gândit o clipă că maşina i-a fost distrusă. 
 
„A început furtuna şi s-a auzit o bubuitură. Nu am ieşit afară că ploua cu piatră şi nu am ştiut ce s-a întamplat. După ce s-a oprit, am văzut maşina distrusă, sub copac. Doar asigurare aveam la ea.”, spune proprietarul maşinii distruse.

Acum bărbatul vrea să-şi recupereze paguba şi este decis să-şi caute dreptatea în instanţă. Mai întâi trebuie să afle cui aparţine terenul pe care se afla copacul care s-a prăbuşit peste maşină.  

Potopul de miercuri seară, 23 iunie, din Galaţi a inundat 30 de străzi şi 140 de gospodării. 
 
În urma verificărilor pe teren, angajaţii Primăriei au găsit până în prezent 70 de copaci căzuţi şi 30 de surpări pe străzile din oraş, carosabilul cedând sub presiunea puhoaielor. 

sursa: C.M

Vă recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările