Masă de Paşte asortată cu bucăţi din tavanul apartamentului!

Masă de Paşte asortată cu bucăţi din tavanul apartamentului!

Gazdele au avut o imensă surpriză astăzi, când au vrut să se aşeze la masă

Supriză enormă şi mai ales neplăcută pentru o familie care locuieşte în cartierul de blocuri ANL dintre Galaţi şi Brăila. Chiar în momentul în care se pregăteau să se aşeze la masă, locatarii au auzit câteva zgomote ciudate dinspre tavan, iar când au ridicat privirile au văzut cum o parte din el se prăbuşeşte peste ei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reîntorşi acasă după Paşte, membrii familiei Guiţă s-au pus pe pregătit câteva bucate tradiţionale. Tocmai se pregăteau să scoată dropul din cuptor, oamenii au auzit o pârâitură puternică, moment în care tencuiala de pe tavanul din bucătărie s-a prăbuşit pe masă.

"Ne-am speriat, normal, mai ales că aici unde a căzut tavanul este locul în care stă de obicei fiica mea de nouă ani. Dacă pica în capul fetiţei, ajungea la urgenţă”, povesteşte Alex Guiţă.

Bărbatul a sunat la Primărie de unde i s-a spus că este chiriaş şi are obligaţia de a face reparaţii. Reprezentanţii Prămăriei spun că vor face o expertiză, iar dacă se va dovedi că incidentul a apărut ca urmare a unor vicii ascunse, atunci va suporta costurile de reparaţie. De altfel, acesta nu este primul incident de acest tip, dar este se pare cel mai mare. 

Soţii Guiţă s-au mutat în această locuinţă ANL de la periferia Galaţiului în urmă cu opt ani, imediat ce blocul a fost dat în folosinţă. Nu se aşteptau să întâmpine astfel de probleme şi se tem acum pentru siguranţa fiicei lor în vârstă de 8 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: