Marş al bicicliştilor din Galaţi, pe 12 mai. Ce mesaj vor să transmită organizatorii

Marş al bicicliştilor din Galaţi, pe 12 mai. Ce mesaj vor să transmită organizatorii

Cursă de ciclism la Galaţi FOTO Asociaţia Bikeworks

Evenimentul va avea loc de la ora 17,00 pe un traseu destul de lung ce traversează oraşul. Punctul de start este esplanada Sălii Sporturilor (lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă), iar sosirea este la Grădina Publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Bike Works îi invită pe toţi cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă, în data de 12 mai 2019, la cea de-a 3-a ediţie a evenimentului ”Galaţiul Pedalează”.

Prin intermediul acestei acţiuni, Asociaţia Bike Works îşi propune promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul şi sănătos, precum şi conştientizarea şoferilor privind creşterea numărului de biciclişti pe străzile din municipiul Galaţi şi nevoia ca aceştia să fie respectaţi, atunci când sunt întâlniţi în trafic.

Punctul de întâlnire va fi  pe 12 mai, la ora 17.00, în parcarea din faţa Salii Sporturilor, din cartierul Micro 19, iar traseul propus este următorul: esplanada Sălii Sporturilor - str. Brăilei – str. Cloşca – Faleza Superioară – str. Traian - Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică. Se va merge pe prima banda a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare (cu o viteza medie de aproximativ 10-15 km/h), iar coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii Bike Works.

„Alegeţi un outfit lejer asezonat cu un zâmbet larg, ungeţi lanţul şi haideţi să arătăm cât de mulţi biciclişti are Galaţiul!  Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, motiv pentru care puteti invita la eveniment pe oricine credeţi că ar dori să participe la această plimbare. Nu aveţi bicicletă (încă), dar susţineti acest sport? Încurajările şi pozele de pe traseu sunt şi ele binevenite. Să ne vedem numeroşi şi voioşi! Iar la finish vom face o poză de grup, aşa că nu vă grăbiţi să plecaţi imediat acasă, ci chemaţi-vă şi prietenii să socializăm în Gradina Publică până la înserat”, spune Ciprian Jiga, coordonatorul evenimentului ”Galaţiul Pedalează”.

Cei care doresc să aibă şi un număr de participare se pot înscrie aici. 

Condiţiile de participare sunt: vârsta minimă 14 ani; persoana să posede bicicletă funcţională; cască de protecţie, recomandată; carte de identitate, obligatoriu; cunoştinţe de circulaţie rutieră.  Prin participarea la eveniment, fiecare îşi asumă ca va respecta regulile de circulaţie şi indicaţiile organizatorilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: