Mai bine de jumătate din gălăţenii diagnosticaţi cu COVID-19 s-au vindecat. Niciun deces înregistrat în ultimele 24 de ore

Mai bine de jumătate
din gălăţenii diagnosticaţi cu COVID-19 s-au vindecat. Niciun deces
înregistrat în ultimele 24 de ore

Foto: arhivă Adevărul

945 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar 403 gălăţeni sunt plasaţi în carantină instituţionalizată. 79 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus, peste 50% din persoanele diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Galaţi s-au vindecat şi au fost externate. Astfel, din cele 539 de persoane confirmate cu COVID-19, 277 au fost declarate vindecate.

79 de persoane  au murit după infectarea cu noul coronavirus. Îmbucurător este că în ultimele 24 de ore nu s-a mai consemnat niciun deces în judeţul Galaţi provocat de COVID-19. Au fost efectuate 4.977 de teste.

Până astăzi, 20 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 1.141 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 198 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 11.050 de  persoane. Alte 30.645 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 332.487 de teste.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: