"Luna bărbaţilor"/ Cârciumile din Galaţi se bat în oferte pentru suporterii fotbalului

Dacă unele PUB-uri doar au pus berea la rece, altele vor să-i umple cu premii pe clienţi. Dacă alegeţi să mergeţi pe Faleză, atenţie mare la apă, pentru că Dunărea s-a umflat în ultimele zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum bine se aude pe mai toate canalele media, aseară a început „Luna bărbaţilor": Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud! O lună plină de fotbal de calitate, o lună în care telecomanda n-ar trebui lăsată pe mâna femeilor, o lună în care - estimează specialiştii - consumul de bere va creşte de 10 ori.

Întrebarea care se citeşte pe buzele celor mai mulţi bărbaţi este acum „Unde vedem meciurile?". Special pentru cei care nu au găsit încă nicio ofertă care să-i satisfacă am luat la picior PUB-urile din oraş.

Videoproiector sau plasmă?

În primul rând, le spunem trebuie spus din start că ofertele „video" se împart în două: plasme mari şi videoproiectoare.

La „Daily Pub", vizavi de Casa Căsătoriilor, iubitorii fotbalului pot savura pe terasă o bere la halbă nefiltrată privind meciurile la un ecran de videoproiector. Numărul locurilor este însă limitat, pentru că terasa este însă destul de mică. „Dacă se plictisesc de fotbal, oamenii pot intra în interior la o partidă de karaoke", spun cei de la Daily Pub.

Videoproiector este şi la „Summertime", pe Faleza Inferioară. Acolo nu au nicio ofertă deosebită. Barmanii de acolo ne asigură însă că au bere pentru toată lumea! La „Nic-Nic" se lucra de zor la ultimele retuşuri, astfel încât microbiştii să aibă toate condiţiile să vadă meciurile.

Mai încolo, la „Valurile Dunării", barmanii spun că îi aşteaptă cu mici şi bere să vadă meciurile de fotbal. Plasmele vor fi instalate în interior.

Dacă vreţi să simţiţi sub scaun unduirea Dunării nu trebuie să rataţi oferta de pe Malnaş. Cel puţin 100 de locuri, două plasme imense, aer curat şi bere Stella Artois şi Leffe la halbă. Prima costă cinci lei, a doua opt!

Toate PUB-urile de pe Faleză au totuşi un mare inamic natural: Dunărea, care s-a cam umflat în ape zilele acestea.

În „Coffe-Town" apar şi premiile. „Cei care vor veni la noi să vadă meciurile vor avea parte de premii surpriză, prosoape, tricouri şi mingi. În plus, dacă fac consumaţie de cel puţin 50 de lei, clienţii noştri primesc două beri la halbă Heineken", spune unul dintre barmanii PUB-ului.

Şi la „Black Bear" meciurile pot fi văzute la două plasme mari. În plus, gazdele, cu ajutorul sponsorilor, au pregătit şi o serie de surprize. „Cei care vor ghici scorul de la pauză sau de la finalul meciului, vor primi automat premii", spune patronul barului.
Şi în Micro 19, suporterii sportului cu mingea sunt aşteptaţi la „Lupul de Mare". administratorii barului îi aşteaptă pe împătimiţii sportului rege cu o plasmă în interior şi una pe terasă, dar şi cu cea mai rece bere din oraş.

Chiar dacă nu vor primi vuvuzela, celebra trompetă africană, suporterii din cele mai multe baruri vor primi tot felul de instrumente de făcut gălăgie, care să-i aducă în pragul extazului.

Meciurile de azi şi de mâine

Primul meci al zilei (cel dintre Coreea şi Grecia) s-a terminat după închiderea ediţiei şi înainte de apariţie ziarului.
Urmează, pe TVR1 Argentina-Nigeria (de la ora 17.00). Ultimul meci al serii de sâmbătă pune faţă în faţă trupa lui Fabio Capello (Anglia) şi cea a Statelor Unite ale Americii.

Mâine la prânz se joacă Alegeria-Slovenia (de la ora 14.30). ziua continuă cu o confruntare extrem de interesantă între Serbia şi Ghana (ora 17.00) iar seara intră în competiţie şi trupa antrenată de Joachim Low (Germania), care va juca fără cel mai bun jucător al ei - Michael Ballack împotriva Australiei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările