Lucrări de asfaltare pe strada Saturn din Galaţi. Traficul rutier se va desfăşura cu dificultate în următoarele zile

Lucrări de asfaltare
pe strada Saturn din Galaţi. Traficul rutier se va desfăşura cu dificultate în
următoarele zile

Foto: arhivă Adevărul

Zilele următoare vor avea loc lucrări de frezare pe segmentul cuprins între piaţă şi intersecţia cu strada Brăilei, apoi lucrări de ridicare la cotă a capacelor de la căminele de canalizare. Ulterior, va fi asfaltat carosabilul pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Brăilei şi benzinărie.

Primăria municipiului Galaţi informează că săptămâna aceasta se derulează lucrări pe strada Saturn, motiv pentru care traficul rutier se va desfăşura cu dificultate.

Marţi, 8 septembrie, vor fi lucrări de frezare pe segmentul cuprins între piaţă şi intersecţia cu strada Brăilei, apoi lucrări de ridicare la cotă a capacelor de la căminele de canalizare. În zilele următoare va fi asfaltat carosabilul pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Brăilei şi benzinărie. 

”Rugăm conducătorii auto să evite parcarea autoturismelor în zonă şi le mulţumim pentru înţelegere”, precizează reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările