Legendara trupă „Phoenix” concertează la Galaţi, în cadrul turneului „Fie să renască Tour 19”

Legendara trupă „Phoenix” concertează la Galaţi, în cadrul turneului „Fie să renască Tour 19”

Phoenix pe scenă FOTO Arhiva Adevărul

Spectacolul va avea loc în data de 26 octombrie 2019, de la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”. Preţul unui bilet este de 80 de lei la categoria VIP şi 60 de lei la categoria A, potrivit site-ului infomusic.ro.

Legendara trupa Phoenix se întâlneşte din nou cu publicul din Galaţi, în cadrul unui spectacol de tip tur (va atinge 14 oraşe mari din România) intitulat „Fie să renască Tour 19". 

Evenimentul de la Galaţi are loc pe 26 octombrie, de la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, biletele fiind disponibile deocamdată online, la preţul de 80 de lei (VIP) şi 60 de lei (categoria A).

Nicu Covaci are o carieră excepţională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc, noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rockului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno-rock.

"Mesajul turneului este credinţa în continuitate. Phoenix şi-a câştigat pe deplin numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul şi renaşte cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formaţie Phoenix... Fată verde, Mugur de fluier, precum şi altele pe care le vom anunţa curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică, ci şi simboluri. Ele continuă să existe şi să fie puse în valoare de o generaţie tânără, străină de vremurile noastre, de credinţele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni şi prin ei pasărea a dovedit că poate să renască". spune Nicu Covaci de spre cel mai nou show Phoenix.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: