Jaf armat pe drumul naţional DN22B, între Galaţi şi Brăila. Trei suspecţi sunt daţi în urmărire

Jaf armat pe drumul naţional DN22B, între Galaţi şi Brăila. Trei suspecţi sunt daţi în urmărire

Maşina furată aparţine unei firme de taximetrie FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit unor informaţii de la surse din cadrul anchetei, este vorba de trei tineri din Brăila care l-au ameninţat cu arma pe un taximetrist şi l-au aruncat din maşină pentru a-i fura încasările şi autoturismul.

Un taximetrist din Galaţi a ajuns la spital după ce a fost ameninţat cu arma, jefuit, bătut şi aruncat din maşină, pe DN22B (în apropiere de Priza Dunării) de trei clienţi. Întâmplarea s-a petrecut luni seară, iar agresorii nu au fost, deocamdată, prinşi.

Surse din rândul anchetatorilor spun că trei clienţi s-au urcat în maşina aflată într-o staţie de taxi din oraşul Galaţi şi au cerut să fie duşi la o bază de agrement aflată ăe malul Dunării, între Galaţi şi Brăila, unde urmau să participe, se pare (aşa ar fi discutat între ei în maşină), la o petrecere a unui lider interlop local.

Pe drum, unul dintre clienţi a scos un pistol şi i-a cerut şoferului să oprească şi să iasă din maşină, iar în altercaţia creată taximetristul a fost lovit şi a fost aruncat afară din maşină, prilej cu care s-a ales cu o fractură la picior.

Clienţii au furat maşina, care a fost găsită câteva ore mai târziu abandonată pe o stradă din oraşul Brăila. Există informaţii că suspecţii au domiciliul în amintitul oraş, însă nu este deloc clar motivul jafului, dat fiind că suma furată de la taximetrist este derizorie.
Taximetristul a fost transportat la spital, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe autorii jafului. Există deja un cerc de suspecţi, în cursul dimineţii de marţi fiind făcute verificări la domiciliile acestora.

Taximetrist de la aceeaşi firmă, ucis acum şapte ani

În urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la aceeaşi firmă din Galaţi a fost jefuit şi ucis de doi clienţi. Şoferul de taxi a luat clienţii din staţie, a anunţat Dispeceratul că iese din Galaţi şi a dispărut fără urmă.

Trupul său neînsufleţit a fost găsit, câteva zile mai târziu, aruncat într-o fântână părăsită lângă localitatea Costache Negri. Ucigaşii au fost arestaţi la scurt timp, chiar când voiau să fugă din ţară, fiind ulterior condamnaţi la câte 18 ani de închisoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: