Investiţie de 30 de milioane de euro inaugurată la Galaţi. Extinderea unui  centru comercial aduce 600 de noi joburi

Investiţie de 30 de milioane de euro inaugurată la Galaţi. Extinderea unui  centru comercial aduce 600 de noi joburi

Imagine din noua extindere a City Mall Galaţi FOTO C Crângan

În total, investiţia în centrul comercial City Mall s-a ridicat, potrivit conducerii companiei NEPI, la peste 70 de milioane de euro. Extinderea de 21.000 mp duce suprafaţa totală la 47.000 mp, crează circa 600 de noi locuri de muncă şi aduce la Galaţi o mulţime de branduri de mare succes. Una dintre cele mai importante componente ale investiţiei este noul cinema multiplex cu opt săli.

Începând de joi, 16 noiembrie 2017, centrul comercial Cinema City din Galaţi aproape că şi-a dublat suprafaţa prin finalizarea unei investiţii de 30 de milioane de euro care a dus  suma totală investită de NEPI Rockcastle la peste 70 de milioane de euro.

Începută în martie anul acesta, extensia de 21.000 de metri pătraţi a fost finalizată într-un termen record şi include un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele şi terasă exterioară, dar şi 50 de noi spaţii ocupate de branduri noi de fashion şi beauty, mult aşteptate de gălăţeni. 

Printre brandurile nou venite la Galaţi se numără: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora şi Penti.

Cinema City, în premieră în Galaţi

Divertismentul este un punct important al noului centru comercial. Una dintre destinaţiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care vor fi accesibile publicului de vineri,17 noiembrie, le va oferi clienţilor oportunitatea de a viziona producţiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante şi cafenele este îmbogăţită cu noi branduri, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut şi Starbucks.

„Investiţiile din ultimii ani reafirmă angajamentul NEPI Rockcastle faţă de dezvoltarea pieţei de retail din România şi, totodată, faţă de clienţii noştri. Suntem un investitor consecvent, care îşi respectă promisiunea făcută clienţilor şi aduce în viaţa comunităţilor destinaţii de cumpărături şi divertisment la cele mai înalte standarde. Entuziasmul cu care gălăţenii au primit această inaugurare ne bucură şi suntem nerăbdători să inaugurăm noi branduri în perioada ce urmează”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Oferta Shopping City Galaţi ajunge, în urma extensiei, la peste 200 de spaţii comerciale, consolidând astfel poziţia regională a centrului. Mai mult, extensia Shopping City Galaţi aduce şi o creştere importantă a numărulu de locuri de muncă, la peste 600, centrul devenind astfel un contributor important la economia locală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: