Investiţie de 10 milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi. Maşina de turnare de la Oţelărie a fost repornită

Investiţie de 10 milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi. Maşina de turnare de la Oţelărie a fost repornită

Imagine cu noua maşină de turnare de la ArcelorMittal Galaţi FOTO AMG

Modernizările vor permite, potrivit conducerii companiei, creşterea producţiei prin reducerea opririlor tehnice şi accidentale, obţinerea unei viteze de turnare mai mari şi eliminarea unor defecte de calitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţie performantă la ArcelorMittal Galaţi. Compania a anunţat, luni, că a realizat repornirea Maşinii de Turnare nr. 4 din cadrul Oţelăriei, după realizarea unui amplu pachet de investiţii, modernizări şi reparaţii în valoare totală de circa 10 milioane de euro. 
 
„Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt şi mediu de a moderniza Oţelăria şi de a implementa – cât mai mult posibil –  noile tehnologii de automatizare şi digitalizare în procesele noastre de producţie”, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi. 
 
Proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al Maşinii nr. 4, prin înlocuirea unor compenente-cheie şi instalarea unei automatizări noi. 
 
Conform conducerii companiei, acestea vor permite creşterea producţiei prin reducerea opririlor tehnice şi accidentale, obţinerea unei viteze de turnare mai mari şi eliminarea unor defecte de calitate”.
 
ArcelorMittal Galaţi este cel mai important producător din industria grea din România. Combinatul are peste 5.500 de angajaţi şi face parte din grupul internaţional ArcelorMittal, deţinut de familia anglo-indiană Mittal. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: