Intervenţie de coşmar pentru salvatorii SMURD. Un bărbat din localitatea Vişina a murit strivit de tractorul cu care ara pământul

Intervenţie de coşmar pentru salvatorii SMURD. Un bărbat din localitatea Vişina a murit strivit de tractorul cu care ara pământul

FOTO SMURD Galaţi

Cumplitul accident a avut loc în această după-amiază, în localitatea Vişina, judeţul Galaţi. La un moment dat, bărbatul nu a mai controlat utilajul şi s-a răsturnat, rămânând încarcerat. Din nefericire, echipajele de salvatori sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul de 43 de ani se afla la volanul unui tractor de arat. La un moment dat, utilajul s-a răsturnat, iar omul a fost strivit sub greutatea tractorului. Totul s-a petrecut în comuna Poiana, localitatea Vişina.

În ajutorul bărbatului au fost chemate echipaje SMURD.

„Colegii mei s-au deplasat în misiune contracronometru. La faţa locului a fost găsită o persoană incarcerată, dar din păcate s-a dovedit a fi decedată. Intervenţia a fost coordonată prin dispecerat şi au fost solicitate elicopterul medical de la Galaţi, echipajul de prim ajutor şi descarcerarea Tecuci”, a spus dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Victima suferise un traumatism cranio-cerebral şi leziuni incompatibile cu viaţa.
Oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările