Instala ilegal sisteme de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei. Cum l-au prins poliţiştii

Instala ilegal sisteme
de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei. Cum l-au prins
poliţiştii

Montarea ilegală a sistemului de supraveghere a ieşit la iveală în urma unui control de rutină Foto: arhivă Adevărul

Un gălăţean a ajuns în colimatorul oamenilor legii după ce s-a descoperit că monta sisteme de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei, deşi nu deţinea licenţă de funcţionare în domeniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 3 august, poliţiştii de ordine publică, în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale situat pe raza oraşului Târgu Bujor, au constatat faptul că, deşi acesta era dotat cu sistem de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei, montarea acestora s-a facut de către persoane care nu deţin licenţă de funcţionare în domeniu.

”Din verificări a rezultat faptul că sistemele au fost montate încă din martie 2017 de către un bărbat din municipiul Galaţi, contra sumei de 3.000 lei”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru desfăşurare în scop comercial de activităţi de pază sau protecţie, de proiectare, producere, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licenţă de funcţionare prevăzută de lege.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările