Infractor cu mandate de arestare în Austria şi Elveţia, prins la frontieră, în timp ce încerca să intre în România

Infractor cu mandate de arestare în Austria şi Elveţia, prins la frontieră, în timp ce încerca să intre în România

Imagine de la reţinerea suspectului FOTO IJPF Galaţi

Individul, în vârstă de 23 de ani şi cu cetăţenie moldoveană, a fost reţinut şi a fost preluat de o echipă a Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi. El urmează să fie predat autorităţilor din Austria sau Elveţia, după ce se va lua legătura cu acestea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea (judeţul Galaţi) au depistat şi reţinut un bărbat, pe numele căruia erau emise de către autorităţile din Elveţia şi Austria mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii şi a persoanelor .

În data de 28 septembrie, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de intrare în România, un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, pasager într-un autoturism marca Volkswagen.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că pe numele cetăţeanului moldovean erau emise două alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii şi persoanei, pe teritoriul Elveţiei şi Austriei.

Câteva ore mai târziu, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările