Infracţiuni la indigo comise într-o singură zi de doi şoferi: au condus maşini neînmatriculate, erau beţi şi nu aveau permis

Infracţiuni la indigo
comise într-o singură zi de doi şoferi: au condus maşini neînmatriculate, erau beţi şi nu aveau permis

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 29 şi 54 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 mai, poliţiştii secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au oprit în trafic, pe raza comunei Smulţi, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 29 de ani, din localitate.

”Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital unde i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificând numărul de înmatriculare al maşinii pe care a condus-o persoana în cauză, poliţiştii au stabilit că acesta corespunde altui autoturism”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, un caz asemănător a fost înregistrat de poliţiştii secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti, în comuna Tudor Vladimirescu.

Bărbatul de 54 de ani, care a fost depistat conducând autoturismul, deşi avea acest drept anulat, a prezentat la testarea alcoolscopică o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel ca în cazul precedent, poliţiştii au constatat şi că numărul de înmatriculare aparţine altui autoturism, în urma verificărilor stabilindu-se că maşina cu care a circulat bărbatul şi care îi aparţine, este radiată din circulaţie din anul 2012.

Ambii conducători auto sunt cercetaţi acum pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: