Incendiu violent la o locuinţă din Tecuci. Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit în una dintre camere

Incendiu violent la o locuinţă din Tecuci. Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit în una dintre camere

FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, focul ar fi fost provocat de o sobă amplasată greşit. Mobila din casă s-a aprins de la un burlan supraîncins, iar focul a distrus o parte din imobil şi a luat viaţa unui bărbat de 78 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedie la Tecuci. Un bărbat de 78 de ani a murit carbonizat în propria locuinţă după ce burlanul de la sobă a aprins mobila dintr-o încăpere a imobilului, iar focul s-a extins cu repeziciune.

Bărbatul locuia singur şi de-abia când incendiul s-a extins spre acoperiş a fost observat de vecini, care au sunat la 112. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă. 

„Pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Vornicului din municipiul Tecuci. La faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la o cameră de locuit şi la acoperişul imobilului. La finalul intervenţiei, în camera respectivă a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat. În urma verificărilor s-a stabilit că incendiul a   pornit de la burlanul sobei”, a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, de la  ISU Galaţi. 

În incendiu a fost distrusă toată mobila din camera cuprinsă de flăcări şi aproximativ 30 % din acoperişul imobilului. Întrega locuinţă a fost grav afectată. 

Pentru a fi evitate astfel de situaţii tragice, pompierii recomandă prudenţă maximă la folosirea sursele de încălzire.

citeste totul despre: