Incendiu cu victimă într-un depozit de furaje la Călmăţui. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Incendiu cu victimă într-un depozit de furaje la Călmăţui. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Pompierii au găsit în depozit un bărbat carbonizat. Foto: Adevărul

Pe lângă victima omenească pompierii au găsit şi sute de animale carbonizate. S-au făcut scrum şi patru tone de lucernă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat ieri să intervină în localitatea Călmăţui, comuna Griviţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje şi adăpost de animale. De la Iveşti au plecat imediat două autospeciale cu apă şi spumă şi şapte subofiţeri, dar pentru că incendiul era de proporţii a fost solicitat şi sprijinul Serviciului din Griviţa care a intervenit cu o autospecială şi trei voluntari.

„Pe timpul acţiunilor de localizare şi lichidare a incendiului a fost descoperită în interiorul adăpostului de animale o persoană de 49 de ani  carbonizată. Pe lângă victima omenească, incendiul a produs şi pagube materiale însemnate, cum ar fi 397 animale mici (130 oi, 87 capre, 180 miei şi iezi) şi 2 animale mari (2 cai), 4 tone lucernă, un adăpost de animale şi un saivan pe o suprafaţă de cea. 80 m.p”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Cauza probabilă a declanşării incendiului, determinată în urma cercetărilor la faţa locului, este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: