Incendiu suspect la Hanu Conachi. O fermă a ars din temelie, iar anchetatorii bănuiesc că focul a fost pus intenţionat

Incendiu suspect la Hanu Conachi. O fermă a ars din temelie, iar anchetatorii bănuiesc că focul a fost pus intenţionat

FOTO Arhiva Adevărul

Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la ferma de oi a lui Andone Anghel din Hanu Conachi. Focul a izbucnit la ora 4,00 dimineaţă, iar în zonă au fost descoperite indicii că focul ar fi fost pus de cineva în scop de răzbunare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiu suspect la Hanu Conachi (judeţul Galaţi), la ferma de oi care aparţine lui Andone Anghel. Focul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 4,00, iar până la sosirea pompierilor saivanul de oi a ars în întregime, iar mai multe animale au fost rănite sau ucise.

Interesant este că acelaşi saivan a mai luat foc şi în urmă cu câţiva ani, ca urmare a unui foc pus intenţionat, însă anchetatorii nu au reuşit să identifice atunci făptaşul.

Şi de data aceasta, primele indicii legate de cauza incendiului converg tot spre concluzia că ar putea fi vorba despre un foc provocat. Andone Anghel, proprietarul fermei, spune că anchetatorii ar fi găsit urme de benzină în zonă, ori carburantul nu putea ajunge acolo decât dacă a fost adus de un incendiator.

Familia păgubită are şi un suspect, respectiv o rudă care în urmă cu câteva zile ar fi ameninţat că va da foc fermei pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu proprietarul acesteia. Deocamdată ancheta legată de cauzele incendiului este în curs de derulare, cercetările fiind făcute atât de către experţii ISU, cât şi de către poliţişti.

citeste totul despre: