Incendiu cu degajare masivă de fum în apropierea combinatului siderurgic de la Galaţi

Incendiu cu degajare
masivă de fum în apropierea combinatului siderurgic de la Galaţi

Fumul degajat de incendiul izbucnit la centrul de colectare a fierului vechi este vizibil din oraş Foto: ISU Galaţi

Focul a pornit de la scânteile sărite în urma tăierii cu flexul a unor maşini date la casare de către angajaţii unui centru de colectare a fierului vechi.

Un incendiu cu degajare puternică de fum a izbucnit joi, 4 iunie, în jurul orei 11,00, pe strada Garofiţei din Galaţi, la un centru de colectare a fierului vechi, în imediata apropiere a combinatului siderurgic. 

Primele autospeciale de stingere cu apă şi spumă care au intervenit la faţa locului au fost cele ale companiei Liberty Steel Galaţi.

”În centrul de colectare a fierului vechi ard în continuare maşinile date spre casare. Fumul gros este vizibil din oraş şi este cauzat de arderea tapiţeriilor şi plasticului de la maşini. Intervin patru autospeciale de la combinat şi una a Detaşamentului de Pompieri”, ne-a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind scânteile sărite în urma tăierii cu flexul a unor maşini date la casare de către angajaţii centrului de colectare a fierului vechi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: