Hoţi de lemne surprinşi de poliţişti. Tăiaseră zeci de copaci înainte de venirea oamenilor legii

Hoţi de lemne
surprinşi de poliţişti. Tăiaseră zeci de copaci înainte de venirea oamenilor
legii

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos, după ce au fost depistaţi de oamenii legii într-o pădure particulară din vecinătatea comunei Gohor, unde încărcau copacii tăiaţi ilegal într-o căruţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au desfăşurat o acţiune pe linie silvică şi, deplasându-se în extravilanul comunei Gohor, au depistat,  într-o  parcelă de pădure particulară, doi bărbaţi care tăiau şi încărcau arbori, esenţă de tei, într-o căruţă.

”În căruţă au fost găsite 26 de trunchiuri de tei tăiaţi recent, cu lungimea între 3-4 metri şi diametrul la cioată cuprins între 9-17 centimetri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Trunchiurile copacilor au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii au deschis un doar penal în acest caz pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările