Hai la munte! Curs de educaţie montană pentru tineri. Încasările din taxă vor fi donate integral pentru cauze umanitare

Hai la munte! Curs de educaţie montană pentru tineri. Încasările din taxă vor fi donate integral pentru cauze umanitare

FOTO Arhiva Adevărul

Proiectului “Hai cu noi pe munte!” a ajuns la a VI-a ediţiei, este derulat de Asociaţia de turism ecologic ATE Club Albatros Galaţi şi se va desfăşura în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia de turism ecologic ATE Club Albatros Galaţi derulează, în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018, cea de-a VI-a ediţie a proiectului intitulat “Hai cu noi pe munte!”. 

„Proiectul are ca scop organizarea unui curs de educaţie montană destinat tinerilor care îşi doresc să descopere activităţile montane, să cunoască echipamentul necesar întreprinderii acestor activităţi, să-şi însuşească regulile de conduită pe munte, precum şi să participe la aplicaţiile practice organizate de club”, spun organizatorii.

“Hai cu noi pe munte!” este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani, iar numărul locurilor este limitat la de 35 persoane. Taxa de participare la curs este simbolică şi constă în rechizite şcolare noi care vor fi donate unui ONG din Galaţi.

“Hai cu noi pe munte!” este structurat în 5 cursuri teoretice şi 4 aplicaţii practice, în aer liber, dintre care două se vor desfăşura la munte. Participanţii vor lua parte la activităţi de orientare, pregătire a echipamentului, drumeţii, căţărare şi probe surpriză prin care îşi vor pune în practică cunoştinţele acumulate în timpul cursurilor.

Înscrierile se pot face până pe 8 aprilie, formularul de înscriere fiind disponibil AICI

ATE Club Albatros Galaţi este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, de tineret, fondată în 2006, dar care a existat ca grup informal sau sub alte forme de organizare încă din 1988. Asociaţia dezvoltă proiecte şi activităţi în domeniile turistice, ecologice, sportive, culturale şi socio-educative şi numără în prezent peste 60 de membri activi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: