Grindeanu promite o legătură modernă între viitorul drum expres Galaţi-Brăila şi centura Galaţiului

Grindeanu promite o
legătură modernă între viitorul drum expres Galaţi-Brăila şi centura Galaţiului

Sorin Grindeanu. Sursa: Arhivă Personală

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că va bugeta realizarea unei legături între Drumul de Centură al municipiului Galaţi şi drumul expres Galaţi-Brăila, astfel încât să fie asigurat accesul rutier dinspre Galaţi, spre podul peste Dunăre.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi am fost şi la Galaţi pentru discuţii punctuale despre infrastructura rutieră a judeţului. Intenţionez să propun finanţarea de la bugetul de stat a drumului de legatură dintre VO Galaţi şi DN Brăila-Galaţi. Am anunţat şi intenţia de a revizui, în primele luni ale lui 2022, cadrul legal privind cântarirea camioanelor. Nu este normal să distrugi drumurile judeţene sau naţionale şi să nu plăteşti”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook. 
 
Totodată, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, după vizita pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, că acesta trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor, aşa cum prevede contractul.
 
„Am fost astăzi pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor, aşa cum prevede contractul! Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, ajutor care poate veni mai ales prin dezvoltarea infrastructurii de transport”, a anunţat Grindeanu.
 
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o vizită, sâmbătă, pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. El fost însoţit de ministrul Economiei, Florin Spătaru şi directorul general al CNAIR. De asemenea, la discuţiile care au vizat proiecte de infrastructură pentru Galaţi şi Brăila au participat autorităţi locale şi judeţene, parlamentari PSD şi europarlamentarii Dan Nica şi Mihai Tudose.  
 
    
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările