Grav accident rutier pe DJ 254. O căruţă a fost spulberată de o maşină, iar o persoană a suferit multiple traumatisme

Grav accident rutier pe DJ 254. O căruţă a fost spulberată de o maşină, iar o persoană a suferit multiple traumatisme

Foto: arhivă Adevărul

Potop de accidente rutiere în care au fost implicate atelaje. În doar o săptămână, trei căruţe au fost acroşate de autovehicule, trei persoane fiind grav rănite în urma evenimentelor rutiere.

Un grav accident rutier a avut loc miercuri, 9 octombrie, la ora 19,30, echipajul de pe ambulanţa SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci fiind solicitat pentru a se deplasa pe DJ 254, la iesirea din Iveşti către Călmăţui, unde un atelaj fusese acroşat de un autovehicul.

”În urma impactului, a rezultat o victimă conştientă, cu multiple traumatisme, care este transportată în aceste momente către Spitalul Municipal Tecuci", a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Este al treilea accident de acest fel în doar o săptămână. Astfel, în data de 2 octombrie a avut loc un eveniment rutier asemănător la iesire din municipiul Tecuci. Accidentul rutier a avut loc aproape de miezul noptii, între un autoturism si o căruţă.

O persoană a fost rănită în urma accidentului. "S-a deplasat de urgenţă echipajul SMURD de la Secţia de Pompieri Tecuci pentru a acorda măsuri de prim ajutor conducătorului auto",  a precizat Dan Cristian Ionaşcu.

A doua situaţie asemănătoare a avut loc în după-amiaza zilei de 8 octombrie, când Dispeceratul ISU Galaţi a fost solicitat să intervină la un alt accident rutier.  în care un atelaj a fost lovit de un autoturism.

"În urma accidentului, care a avut loc pe raza comunei Măstăcani, conducătorul atelajului a rămas inconştient. S-a deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Tg. Bujor, care a preluat victima pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Tecuci. Rugăm conducătorii auto să manifeste prudenţă în aceasta perioadă pe drumurile publice - viaţa are prioritate", a ţinut să menţioneze purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: