Grav accident de circulaţie pe DN22B, între Galaţi şi Brăila. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la accidentul de pe DN22 B FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi
Imagine de la accidentul de pe DN22 B FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române impactul dintre un microbuz şi un autoturism s-a produs joi dimineaţă, la ora 7,00. Circulaţia rutieră a fost complet blocată timp de o oră, iar ulterior s-a circulat, până la ora 9,00, doar pe o singură bandă.

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă, pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN 22B), în care au fost implicate un microbuz de călători şi un autoturism, a informat centrul Infotrafic din Poliţia Română. 

Coliziunea frontală a fost deosebit de violentă şi s-a produs la ora 7,00. Din primele cercetări a rezultat că ar fi vorba de o depăşire neregulamentară. Se pare că şoferul microbuzului care se deplasa de la Galaţi spre Italia a intrat în depăşire, pe contrasens, şi s-a ciocnit de un autoturism care circula de la Brăila spre Galaţi. 

În momentul impactului, microbuzul care avea şi remorcă a acroşat şi autoturismul pe care îl depăşea. 

Persoana decedată este şoferul autoturismului (un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Brăila), iar cei doi răniţi erau pasageri în microbuz. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Şoferul care a provocat accidentul este din Galaţi. A fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. El a invocat faptul că nu a observat maşina ce venea din sens opus deoarece aceasta ar fi avut probleme la sistemul de lumini.

Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului a fost întreruptă timp de o oră pe ambele sensuri de mers, în zona kilometrului 7 (pe raza judeţului Brăila), unde s-a produs coliziunea. Ulterior, traficul  rutier s-a reluat, pe un fir alternativ. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite