Galaţiul cumpără 14 troleibuze Skoda noi. Cum arată bijuteriile pe roţi care costă peste 5,5 milioane de euro

Galaţiul cumpără 14 troleibuze Skoda noi. Cum arată bijuteriile pe roţi care costă peste 5,5 milioane de euro

Aşa vor arăta troleibuzele comandate de Primărie FOTO Skoda

Troleibuzele sunt prevăzute cu aer condiţionat, sistem de încălzire, sistem de numărare a pasagerilor şi de supraveghere video şi multe alte dotări. Banii sunt alocaţi de municipalitate în baza unui împrumut BERD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Galaţi a informat că a fost atribuit contractul de achiziţionare a 14 troleibuze  în conformitate cu Directiva 2007/46/EC. Licitaţia a fost câştigată de cunoscuta firmă SKODA Electric, valoarea contractului fiind de 5.567.784 euro.

Este important de ştiut că troleibuzele sunt achiziţionate dintr-un împrumut (evident, rambursabil) obţinut de municipalitate de la Banca Europeană de REconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). 

Noile troleibuze au 12 metri lungime, o capacitate de 90 de pasageri şi sunt pline de dotări moderne: sistem de climatizare (HVAC -încălzire pe timp rece şi aer condiţionat pe timp de vară;Sistem de numărare a pasagerilor şi sistem de supraveghere video; rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi; sistem de recuperare a energiei în reţea; AFC-Ready – pentru montarea echipamentelor sistemului de E-Ticketing.

De asemenea, dispun de afişaj frontal tip LED în limba română pentru informaţii complete privind ruta + 2 adiţionale (lateral şi spate) şi de sistem de informare a pasagerilor prin display led cu privire la rută şi staţii şi 3 afişaje LCD/LED.

Semnarea contractului este programată pentru această săptămână pe data de 16 martie.2017, iar livrarea se va face în interval de 10 luni, începând din toamnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: